دوست عزیز هاردت باعث کندی هست . بعضی از هاردهای گرین باعث افت سرعت میشن با یک هارد دیگه تست کنید .
هارد از سری گرین هست 64 مگ بافر
پایوس اپدیت شده،پاور اصلی سیستم 785 گیمنک گرین بود
با پاور 635B-US گرین هم تست شد مشکل هنوزم پا برجاست حالا باید بره گارانتی یا نه؟
*MoJtAbA* (19-03-14)
|
نکته مهم
اوایل هاردهای WD Greenکه اومدن اگه پارتیشن بشن دچار لگ میشدن که این سری یه نرم افزار دارن که با اون مشکلشون رفع میشه
اسم برنامه الگین هست
سرفرصت بیابم آپلود میکنم
برای دونستن اینکه مشکل الگین داره یا نه توی نصب ویندوز7 حدوداٌ2ساعتی زمان میبره
*MoJtAbA* (19-03-14)
با هارد maxtor هم تست شده مورد بعدی
یک شات از برنامه cpu-z از قسمت memory و spd هم بدید .اگر میتونید با برنامه aida 64 . بنچمارک های پردازنده و رم رو بگیرید و شاتش رو بگذارید .
*MoJtAbA* (20-03-14)
شات بنچمارک aida 64 رو هم بگذارید . چون بر اساس بنچمارک های پردازنده و رم خیلی چیزا مشخص میشه . دوست گرامی تا نتایج بنچمارک مموری و پردازنده رو نبینم نمیتونم بگم شامل گارانتی میشه یا نه .
اگه قرار بود با این چیزا مشخص بشه تا حالا مشخص شده بوده قبلا روی این مین i3 2100 با 4 گیگ رم kingmax 1333 بوده در حال حاضر i5 2500k هست با رم 4 گیگ 1600 کرسر هر دوی این سخت افزار با یه مین برد گیگابایت P61 تست شده و هیچ مشکلی نداشته و سرعت قابل قبولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اون چه که معلومه وقتی یه فایل با سرعت مگ کپی میشه یا 3 دقیقه طول میکشه ویندوز بیاد بالا کاملا واضح مشکل مین برد،پس دیگه قرار نیست دنیال مشکل باشیم چون پیدا شده و معلومه و حالا فقط یه سوال میمونه،که کاربر عزیزی که با نام آواژنگ هستن یا هر کابری دیگه که اختیارات کامل و دانش فنی لازم رو داره از شرکت اواژنگ لطفا بیاد بگه شامل گارانتی میشه یا بندازیم دور همینو بس.اگه هم قادر به پاسخ گویی نیستن من خودم بعد تعطیلات با خدمات پس از فروش آواژنگ تماس بگیرم.
با تشکر
|
من و ایشون مسئول پاسخگویی به سوالات مشتریان آواژنگ هستیم . رول دیگر تاپیک ها رو مروری داشته باشید متوجه میشید کاربران دیگه مشکلاتشون حل شده .شما اگر فکر میکنید مشکل از مادربرد هست و از قطعه دیگری نیست . مادربرد رو با توضیحات میفرستید گارانتی اونها بعد از تست اگر ببیند مادربرد ایراد ذکر شده شما رو دارد به برد شما خدمات ارائه میکنند . ملاک آواژنگ سرویس مشاهده ایراد توسط تکنسین خدمات و پس ازفروش هست .
*MoJtAbA* (20-03-14)
به نظر شما وقتی رم،سی پی یو،هارد،گرافیگ،پاور و هارد عوض شده دیگه تکنسین چی رو باید تشخیص بده
حتما بازم باید فلان برنامه رو نصب کنم شات بگیرم و مین برد هم حتما سالمه مشکل از مانیتوره یه دستمال بکشم تمیز بشه حله سرعت عالی شد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks